Kervansaray İlkokulu
KERVANSARAY KÖYÜ ORTA MEVKİİ 72 KÜME EVLERİ NO 140 ZİLE / TOKAT
.

VİZYON

Kervansaray Ortaokulu çalışanları olarak; Okulumuzun eğitim ve öğretim kalitesini, mevcut durumdan daha ileriye taşımak; öğrencilerimizin hayal dünyasını zenginleştirmek düşünen, soru soran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmek; Hangi işi yaparsa yapsın işini seven; işini yaparken gerekli çabayı gösteren; yaptığı işten mutlu olan bireyler yetiştirmek ilk hedeflerimiz arasındadır. Öğrencilerimizin çevresine, doğasına, ülkesine ,insanına karşı sorumlu ve duyarlı olsun istiyoruz. Öğrencilerimizi yetiştirirken dünü, bugünü değil geleceği düşünerek yetiştirmek hedeflerimiz arasındadır. Her çocuk farklıdır anlayışını savunuyoruz. Bunları yaparken okul - aile işbirliğini önemseyen, okulumuzun çevresi ile birlikte olması gerektiğinin bilincini taşıyoruz.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkılaplarını benimseyen, bilim ve teknolojinin farkında olan, gelişime ve değişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, öğrenmeyi öğrenen, milli ve manevi değerlerini bilen, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, demokratik, topluma bireyler yetişmektir.

Öğretim Şekli :normal

normal